Monster Zombie Killer

Játék leírás: 

Nem csak egyszerű autós ügyességi játék ez, hanem nem kicsit morbid is. Itt ugyanis nem elég az, ha végigmész a pályákon hanem zombikon és egyéb szörnyeken is át kell gázolnod a plusz pontokért ebben az autós ügyességi terepjárós játékban.

Legjobb autós játékok - TOP5

Képek Játék leírás
Terepjáró Kínában Monster Truck China terepjáték A nagyszerűen minden földi jóval megerősített rugóval felvértezett terepjárónk kínai területre indult el, hogy ott vegyen részt egy speciális terepre kialakított versenyre. Az autódat a nyilakkal (más néven iránygombokkal) tudod irányítani.
Offroad 4x4 Terepjárós versenyzős Játék Nagyon szép grafikájú (valódi 3D) élvezetes játékmenetű terepjárós versenyzős játék, amelyben a legjobb időeredmény mellett az út során be kell zsebelned a bónuszokat is.
Speed Shot! Speed Shot autóversenyzős játék A Hyundai nem éppen a sportkocsijairól volt híres eddig, de változnak az idők, mára már az sem meglepő, ha valaki Hyundaijal indul neki a versenyeknek. Viszonylag szép 3D -s autóversenyzős játék, amelyben egy autóúton kell összeszedned a Hyundai jeleket megkerülni és leelőzni a...
Head to Head Racing Head to Head Racing Játékok Lego autóval kell lego pályán kerülgetned az akadályokat, ebben az egyszerű grafikájú autós ügyességi játékban.
Open Wheel Grand Prix Open Wheel Grand Prix Forma 1-es autós játékok Egy nagyon szép 3D Forma 1-es autóversenyzős játék, ha nem tölt be a játék, akkor telepítsd a Shockwave playert, mert csak akkor működik.